Blogs

Waar kan ik mijn band laten monteren?

Als u via Autobandencheck.nl banden bestelt worden de banden niet bij u thuis bezorgd maar rechtstreeks geleverd bij het, door u geselecteerde, montagepunt. Autobandencheck.nl heeft een landelijk dekkend netwerk van montagepunten en er is altijd wel een montagepunt bij u in de regio voor het monteren van de bestelde banden. Als u de banden in de winkelwagen heeft geplaatst worden er, na het invoeren van uw gegevens, op basis van uw postcohet montagepunten getoond bij u in de buurt. U kunt dan een keuze maken uit een van deze montagepunten en een montage-afspraak inplannen. Wilt u, voordat u gaat bestellen, graag weten welke montagepunten er bij u in de regio zitten dan kunt u, op postcode of plaats, zoeken via onze website. Het is ook mogelijk om op Provincie te zoeken.

 

Zoek een montagepunt in de buurt

 

Kwalitatieve montagepunten om uw band te laten monteren

Wilt u uw band laten monteren bij één van onze montagepunten? Dan kunt u er van op aan dat dit nauwkeurig gebeurt. Al onze montagepunten zijn namelijk met zorg geselecteerd en voldoen aan alle kwaliteitseisen. Alle montagepunten beschikken over de juiste apparatuur en u wordt geholpen door goed opgeleid personeel. De meeste particulieren beschikken namelijk niet over een bandwisselmachine en/of balanceermachine. Vooral het uitbalanceren van de banden is van groot belang. Niet goed uitgebalanceerd betekent dat er eerder slijtage kan ontstaan en kan er voor zorgen dat de auto naar links of rechts gaat trekken. Tevens zorgen, niet goed uitgebalanceerde banden, voor meer brandstofverbruik.

Veiligheid staat bij onze montagepunten bovenaan. De banden zijn het enige contact met de weg en als de banden niet goed onder de auto gemonteerd zitten, kan dit voor gevaarlijke situaties op de weg leiden. Het montagepunten van Autobandencheck.nl willen als geen ander dat u met een veilig gevoel de weg op gaat. Daarnaast bent u bij het montagepunten van Autobandencheck.nl verzekerd van een goede service en klantvriendelijke ontvangst.


Wat kost het om banden te laten monteren?

Al onze montagepunten berekenen een vast montagebedrag à € 15,00 per band. Voor Runflat banden is er een afwijkend tarief à € 25,00 per band. De bedragen zijn inclusief BTW. De montagekosten betaalt u aan het montagepunt als u daadwerkelijk de banden onder de auto heeft liggen.

 

Download de complete onderhoudsgids

Wil je meer weten over het goed onderhouden van je autobanden en hoe je slim moet omgaan met het vervangen van je banden? Download dan nu de whitepaper 'Onderhoud & vervanging van autobanden'

Download whitepaper: onderhoud en vervanging van autobanden