Vredestein Snowtrac 5

Logo Vredestein Snowtrac 5 autobandencheck

Een winterband die gemaakt is om te winnen! Met de Vredestein Snowtrac 5 rijd je veilig en comfortabel tijdens winterse omstandigheden. Deze winterband is gecreëerd voor het alledaagse rijden en is bestemd voor stads- en compacte auto’s. De Snowtrac 5, een winterband uit het middensegment, heeft een perfecte wegligging en biedt uitstekende grip op natte wegen en sneeuw. Deze krachtige winterband heeft goede remprestaties op natte wegen en je hoeft niet bang te zijn voor aquaplaning. Door het lage interieurgeluid kun je comfortabel op weg.

Vredestein Snowtrac 5 banden kopen

 

Autobandencheck Vredestein Snowtrac 5 banden

Opvallende eigenschappen van Vredestein Snowtrac 5 banden

De Snowtrac 5 wordt geproduceerd door Vredestein, een Nederlandse bandenfabrikant. Vredestein is een sterke speler op het gebied van winterbanden en uitgangspunten zijn dan ook altijd; veiligheid, goede prestaties en duurzaamheid. Dit is bij de Vredestein Snowtrac 5 terug te zien aan de volgende opvallende eigenschappen.

  • Uitstekende grip op sneeuw en ijs
  • Goede remprestaties op natte wegen
  • Perfecte wegligging
  • Hoge weerstand tegen aquaplaning
  • Optimaal comfort door een laag interieurgeluid
Vredestein Snowtrac 5 autobandencheck

Veilig en comfortabel rijden met de Vredestein Snowtrac 5

De Snowtrac 5 heeft een speciale rubbersamenstelling van 100% silicum die ervoor zorgt dat de band tijdens koudere temperaturen flexibel blijft. Dit in combinatie met de unieke lamellentechnologie, waarbij de inkepingen in wisselende richting, vorm en profieldiepte zijn aangebracht, zorgt voor een uitstekende grip op natte, besneeuwde en ijzige wegen. De geoptimaliseerde dwarsgroeven aan de zijkant van de band zorgen voor meer stabiliteit en dat resulteert in een perfecte wegligging en stuurprecisie in de bochten.

In het loopvlakprofiel van de Vredestein Snowtrac 5 zijn V-vorm groeven toegepast die voor een snelle en efficiënte waterafvoer zorgen. Het ontwerp van de Snowtrac 5 is gebaseerd op de Stealth Design. Dit design zorgt voor een beperking van het geluidsniveau en dat maakt het rijden een stuk comfortabeler.

Vredestein Snowtrac 5 banden kopen

Ben je op zoek naar een veilige en comfortabele winterband en rijd je redelijk veel kilometers? Dan is de Vredestein Snowtrac 5 zeker aan te raden. Het model is beschikbaar in de inchmaten 13 t/m 16 en is uiteraard te bestellen via onze webshop.

Natuurlijk heeft Autobandencheck naast de Vredesiten Snowtrac 5 nog meer winterbanden van het merk Vredestein aan te bieden.

Bekijk assortiment Vredestein banden

Meer informatie aanvragen

Indien je meer informatie wilt over Vredestein Snowtrac 5 autobanden, kun je altijd contact met ons opnemen!