Michelin CrossClimate+

Logo Michelin CrossClimate+ autobandencheck

Wanneer je het hele jaar het beste uit je auto wilt halen kies je voor de Michelin CrossClimate+. Deze veelzijdige 4-seizoenenband presteert in alle seizoenen maximaal. Door de perfecte balans tussen het profiel en de rubbersamenstelling kun je op nat, droog en besneeuwd wegdek vertrouwen op de rijeigenschappen van de Michelin CrossClimate +.

Michelin CrossClimate+ banden kopen

Autobandencheck Michelin CrossClimate+ autoband

Opvolger van de succesvolle CrossClimate

De Michelin CrossClimate + is de vernieuwde versie van de zeer succesvolle Michelin CrossClimate die 2015 door bandenfabrikant Michelin werd geïntroduceerd. Een zomerband met uitstekende winterse eigenschappen. Michelin heeft deze winterse eigenschappen met de CrossClimate+ proberen te verbeteren, waardoor de Michelin CrossClimate+ nu dé 4-seizoenenband van Michelin is. De belangrijkste verbetering is de rubbersamenstelling, waardoor de band minder hard slijt en dus langer mee gaat. Het blijft een band die het hele jaar door uitzonderlijke prestaties levert!

Michelin CrossClimate+ zijaanzicht autobandencheck (1)

 

 

 

 

 

De Rijeigenschappen van de 
Michelin CrossClimate+

 

Uitstekende grip op droog en nat wegdek

De rubbersamenstelling met innovatieve polymeren maximaliseert de grip en biedt flexibiliteit om goed contact te maken met het wegdek, ongeacht de weersomstandigheden.

Uitmuntende remprestaties op droog wegdek

De Michelin CrossClimate+ heeft profielblokken met een stijf, afgeschuind ontwerp dat zorgt voor uitmuntende remprestaties en daarmee dus optimale veiligheid op droogwegdek.

Duurzame band: nummer 1 in levensduur

Het profiel van de Michelin CrossClimate+ beschikt over een nieuwe unieke rubbersamenstelling. De stugheid van het rubber zorgt ervoor dat je meer kilometers met de band kunt rijden en dat de band minder snel slijt. Niet voor niets wordt deze rubbersamenstelling door Michelin "de beste ooit" genoemd.

Toegestaan als winterband in landen met winterbandenplicht

De prestaties van de Michelin CrossClimate onder winterse omstandigheden zijn zo goed, dat deze band is voorzien van de 3PMSF (3-Peak Mountain with Snwo Flake) classificatie. Dit wil zeggen dat de Michelin CrossClimate+ goedgekeurd is als winterband in landen waren winterbanden verplicht zijn.

Wanneer is de Michelin CrossClimate een goede keuze?

De Michelin CrossClimate+ is een goede keuze wanneer:

  • je niet ieder seizoen je banden wilt wisselen en je daarom nu het hele jaar op zomer- of winterbanden rijdt
  • je zeker wil zijn van veilig rijden onder alle weersomstandigheden
  • je wilt besparen op brandstofkosten
  • je naar (wintersport)landen gaat waar winterbanden verplicht zijn

Heb je interesse in de Michelin CrossClimate+ of ben je benieuwd naar andere banden van het merk Michelin? Bekijk dan onze prijzen en assortiment Michelin banden in de webshop.

Bekijk assortiment Michelin banden

Stel hier je vraag

Je kunt hieronder je vraag stellen. We zullen binnen 2 werkdagen reageren op je vraag.