Michelin Alpin 6

Michelin Alpin 6

In de wintermaanden kun je door de wisselende weersomstandigheden voor leuke verrassingen komen te staan. Als je de weg op moet dan staat veiligheid voorop en zijn je autobanden een belangrijk onderdeel voor je veiligheid. Michelin heeft hier een uitstekende band voor ontwikkeld namelijk de Michelin Alpin 6. De Michelin Alpin 6 heeft als bijzondere eigenschap dat je nog steeds een goede grip hebt ook al is de band versleten.   

Michelin Alpin 6 banden kopen

Autobandencheck Michelin Alpin 6

De belangrijkste eigenschappen van de Alpin 6:

 
Dé nummer 1 in remmen op sneeuw
Zelfs als de band versleten is, heb je nog goede grip
Dé nummer 1 in acceleratie en trekkracht op sneeuw
Ook als de band versleten is, heeft je auto nog een prima trekkracht en acceleratie
Lange levensduur
Uitstekend voor het milieu

Welke technologie zit erachter?

De Michelin Alpin 6 is dé winterband waar je je veilig bij voelt, ook bij barre winterse omstandigheden. Door de baanbrekende Michelin evergrip technologieën zorgt deze band voor optimale veiligheid en controle op sneeuw ook al is de band versleten. Als de band slijt worden de groeven opkomend en breder. Traction booster compound verbetert grip op sneeuw als de band slijt.

Michelin Alpin 6

Een veilige keuze

Als je op zoek bent naar winterbanden die lang meegaan dan is de Michelin Alpin 6 een uitstekende keuze. Deze band heeft als bijzondere eigenschap dat de grip goed blijft, ook al is de band versleten.

De Michelin Alpin 6 is in verschillende maten beschikbaar. Bekijk het assortiment in onze webshop en als u nog vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen!

Michelin Alpin 6 banden kopen

Meer informatie aanvragen

Indien je nog vragen hebt over de Michelin Alpin 6, kun je altijd contact met ons opnemen!