Bridgestone Turanza T001

BS_S16_Turanza-T001_1Line_Logo_K

Zorgeloos en veilig op weg, daar ben je met de Bridgestone Turanza T001 onder je auto van verzekerd. Deze zomerband, bestemd voor compacte, gezins- en tourwagens, is door middel van de nieuwste bandentechnologie ontwikkelt om te kunnen voldoen aan de hoogste normen qua veiligheid, duurzaamheid, comfort en milieuvriendelijkheid.

De Bridgestone Turanza T001 heeft een uniek karakter vanwege de combinatie van prestatie en comfort. Waar je ook naar toe reist, met de Bridgestone Turanza T001 reis je veilig, comfortabel en efficiënt, onder alle zomerse weersomstandigheden.

autobandencheck Bridgestone Turanza met auto

Veilig - Comfortabel - Duurzaam - Milieuvriendelijk

Veiligheid staat voorop met de Bridgestone Turanza T001

De Bridgestone Turanza T001 presteert niet alleen goed op droog wegdek maar is ook betrouwbaar op nat wegdek. Het geavanceerde profiel zorgt voor maximale remkracht en uitstekende bestuurbaarheid. Het hoge silicagehalte en de brede groeven voor waterafvoer zorgen voor goede grip op natte wegen en een uitstekende weerstand tegen aquaplaning.

Een comfortabele rit met de Bridgestone Turanza T001

Een comfortabele rit met minimaal rijgeluid is gegarandeerd met de Bridgestone Turanza T001 onder je auto. De vorm en constructie van het karkas van de band zorgen voor een perfect evenwicht tussen bestuurbaarheid en comfort. Een speciaal ontworpen groef met gesloten holtes in het profiel zorgt voor een lager rolgeluid van de band.

Brandstof en C02-uitstoot verlaging door lage rolweerstand

Bridgestone heeft bij de ontwikkeling van de Turanza T001 gebruik gemaakt van de Nanopro-Tech technologie. Deze technologie reduceert de rolweerstand van de band en dit zorgt voor de beperking van brandstofverbruik en vermindering van de uitstoot van CO2-gassen.

Eigenschappen van de
Bridgestone Turanza T001

De eigenschappen van de Bridgestone Turanza T001
nog even op een rijtje:

  • Betrouwbare remprestaties op natte wegen
  • Uitmuntende grip op droge wegen
  • Comfortabel en stil
  • Uitstekende weerstand tegen aquaplaning
  • Duurzaam en milieuvriendelijk

logo Bridgestone

autobandencheck Bridgestone Turanza aquaplaning