Blogs

Hét voordeel van het inkopen van winterbanden inclusief de montage door een erkende garage

Sta je op het punt om winterbanden aan te schaffen dan adviseren wij je om de winterbanden te kopen en onder je auto te laten monteren bij een erkende garage. De erkende garagist luistert naar jouw wensen en zorgt er voor dat de juiste winterbanden onder je auto gemonteerd worden. Tevens heeft de erkende garagist de juiste apparatuur en deskundige monteurs die er voor zorgen dat je weer veilig de weg op kunt. Wat zeker heel belangrijk is als je voor een erkende garage kiest, de ontzorging en het stukje garantie dat de garagist biedt. Autobandencheck.nl heeft een landelijk dekkend netwerk van erkende garagisten.

4-Autobandencheck-winterbanden-banden-hét voordeel-van-het-inkopen-van-winterbanden-inclusief montage

Een belangrijk voordeel: goede garantie

Bestel je de banden via Autobandencheck.nl dan is de wettelijke fabrieksgarantie van toepassing. De aangesloten montagepunten van Autobandencheck.nl verkopen uitsluitend nieuwe winterbanden en daarmee heb je recht op een fabrieksgarantie van 12 maanden. Dit is een garantie op fouten bij de fabricage van banden. Voor verdere uitleg over de garantievoorwaarden ga je naar onze garantie pagina.

Daarnaast ga je automatisch een overeenkomst aan met het door jouw gekozen montage punt bij aankoop van een band via Autobandencheck.nl. Mochten er beschadigingen ontstaan als gevolg van verkeerde montage dan garanderen wij je dat het montagepunt met een juiste oplossing komt. Deze service heb je natuurlijk niet als je de winterbanden zelf onder de auto monteert.

CTA Bekijk ons volledige assortiment winterbanden

Een erkende garage ontzorgt

Natuurlijk is het mogelijk om je winterbanden online te bestellen en zelf te monteren maar waarom zou je het in deze drukke tijd niet uitbesteden bij een erkende garage? De erkende garagist heeft de juiste apparatuur en deskundig personeel. Lees ons blog “3 redenen om niet thuis uw banden te monteren” en je begrijpt meteen waarom wij je adviseren om je winterbanden bij een erkende garage te kopen en tevens te laten monteren.
Een erkende garage luistert goed naar jouw wensen en weet precies welke winterbanden er onder jouw auto moeten.

Zoek een montagepunt bij jou in de buurt

 

Diverse factoren spelen een rol bij het kiezen van de juiste winterband

Voor de meesten van ons is een winterband rond en zwart maar vraag het aan de expert en die zal je diverse vragen stellen om er voor te zorgen dat je de juiste winterbanden koopt. In winterbandenland zijn er natuurlijk zo veel merken en types dat je door het grote aanbod niet meer weet wat voor jou de juiste winterband is. De volgende vragen zijn van essentieel belang voor de garagist om tot de juiste winterband te komen:

  • Natuurlijk je eigen wensen
  • Wat voor type auto rijd je?New call-to-action
  • Je rijstijl
  • Het aantal kilometers dat je per jaar rijdt

Alles over winterbanden

Wil je zeker weten dat je de juiste winterband kiest? Lees dan eerst alles over winterbanden in onze gratis te downloaden whitepaper, zodat je goed geïnformeerd bent!

Zijn jouw winterbanden nog goed genoeg voor deze winter?

Het is raadzaam om je winterbanden te controleren voordat je er op gaat rijden. Twijfel jij of je winterbanden nog wel goed genoeg zijn voor de aankomende winter? Doe dan onze test en kom er eenvoudig achter of jouw winterbanden aan vervanging toe zijn!

Bridgestone Turanza T005