Goodyear Vector 4Seasons Gen-2 banden

Goodyear Vector 4Seasons Gen-2

Wanneer je op zoek bent naar een veelzijdige band die in alle seizoenen uitzonderlijke prestaties biedt dan is de Goodyear Vector 4Seasons Gen-2 (ook wel G2 genoemd) de juiste keuze. Dankzij de Weather Reactive-technologie past deze 4-seizoenenband zich naadloos aan alle weersomstandigheden aan. De Vector 4Seasons Gen-2 is tevens zeer geschikt voor winterse omstandigheden want de band is voorzien van het sneeuwvloksysmbool.

Goodyear UltraGrip 9 banden kopen

 

Autobandencheck Goodyear Vector 4 Seasons Gen2

Autobandencheck zijaanzicht Goodyear Vector 4Seasons G2

Eigenschappen van de Goodyear Vector 4Seasons Gen-2

Het hele jaar door uitstekende rijprestaties
De Goodyear Vector 4Seasons Gen-2 past zich gemakkelijk aan alle seizoenen aan en dat is te danken aan de Weather Reactive-technologie van Goodyear. Het unieke SmartTred-ontwerp heeft specifieke profielzones die zich aan het wegdek aanpassen.
Tractie op alle wegomstandigheden
De dicht op elkaar geplaatste 3D-wafellamellen zorgen voor een uitstekende tractie op ijs en sneeuw.
Toegestaan in landen met winterbandenplicht door Sneeuwvloksymbool
Doordat de Goodyear Vector 4Seasons Gen-2 voorzien is van het sneeuwvloksymbool, wordt de band gekenmerkt als een band met winterse eigenschappen. Hierdoor is deze allseasonband ook toegestaan in landen met winterbandenplicht.
Milieuvriendelijke en zuinige band
Dankzij de aangepaste rubbersamenstelling die voor ieder weertype geschikt is en de verminderde rolweerstand kun je meer kilometers rijden. Tevens wordt de druk beter verdeelt door de plattere omtrek. Kortom een band die het milieu minder belast en jou kosten bespaard.

Waarom kiezen voor de Goodyear Vector 4Seasons Gen-2?

Wanneer je weinig kilometers maakt en wilt besparen op wisselkosten dan kun je ervoor kiezen om vierseizoenenbanden aan te schaffen. De Vector 4Seasons Gen-2 is een goede en betrouwbare band die sterke prestaties levert, het hele jaar door. Bovendien biedt het Vector Protector programma van Goodyear één jaar volledige garantie! Je band wordt gratis vervangen bij beschadiging, diefstal of vandalisme. Meer over deze garantie lees je in de voorwaarden op www.vectorprotector.com

Goodyear AllSeason banden bestellen

De fabrikant Goodyear noemt zich dé uitvinder van de vierseizoenenband en dat is niet zonder reden.  Goodyear heeft een ruim assortiment aan vierseizoenenbanden en over het algemeen scoren deze banden erg goed in de bandentests. 

Wil je Goodyear allseasonbanden bestellen via Autobandencheck.nl? Bekijk dan het assortiment Goodyear banden op onze site!

Bekijk assortiment Goodyear banden

Meer informatie aanvragen

Indien je nog vragen hebt over Goodyear Vector 4Seasons Gen-2 banden, kun je altijd contact met ons opnemen!