Goodyear UltraGrip 9

Goodyear Ultra Grip 9

Of je  nu de winter in Nederland doorbrengt of op wintersport gaat in Europa, de Goodyear UltraGrip past zich aan in iedere winterse situatie. In 2016 is de Ultragrip 9 door de ANWB uitgeroepen als testwinnaar in de winterbandentest. De naam verklapt het natuurlijk al een beetje. De UltraGrip 9 is een band met uitzonderlijke prestaties op het gebied van stabiliteit, wegligging, remmen en grip. Een veilige en comfortabele band met gegarandeerd rijplezier

Goodyear UltraGrip 9 banden kopen

Goodyear Ultra Grip 9 winter

Rijeigenschappen van de
Goodyear UltraGrip 9

De Goodyear UltraGrip 9 is een echte allrounder die het rijplezier zal verhogen door middel van onderstaande rijeigenschappen:

  • Uitstekende remprestaties op sneeuw
  • Hoge weerstand tegen aquaplaning
  • Verminderd brandstofverbruik door slijtvastheid
  • Stille band door lage rolweerstand
  • Meer rijplezier door comfortabel rijden
Goodyear UltraGrip 9

Topprestaties in winterse omstandigheden

Goodyear ontwikkelt hun banden door middel van de meest vooraanstaande technologieën. De UltraGrip 9 is dan ook een verbeterde versie van de populaire UltraGrip 8 en komt daardoor op een hoge positie in het winterbandensegment. De verkorte remafstand van de UltraGrip 9 zorgt ervoor dat de auto ook in de sneeuw snel tot stilstand wordt gebracht. Het profiel is voorzien van hydrodynamische groeven die ervoor zorgen dat aquaplanning voorkomen wordt en door de toepassing van waterafstotende materialen biedt de band in alle weersomstandigheden voldoende grip.

Een milieubewuste keuze

Als u een steentje wilt bijdragen aan het milieu dan is de Goodyear UltraGrip 9 een bewuste keuze. De band produceert weinig geluid door de lage rolweerstand en gelijkmatige drukverdeling. De geoptimaliseerde profielslijtage-indicator zorgt ervoor dat u uw banden nog gemakkelijker kunt controleren. De slijtvastheid van de UltraGrip 9 zorgt voor brandstofbesparing. Minder brandstofverbruik betekent minder CO2-uitstoot en dat is natuurlijk beter voor het milieu.

De Goodyear UltraGrip 9 is in verschillende maten beschikbaar. Bekijk het assortiment in onze webshop en als u nog vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen!

Bekijk assortiment Goodyear banden

Meer informatie aanvragen

Indien je nog vragen hebt over Goodyear UltraGrip 9 banden, kun je altijd contact met ons opnemen!