Autobandencheck 100% zeker de juiste band
Autobandencheck Altijd de beste montage
Autobandencheck Achteraf betalen
"Je banden worden afgeleverd bij het, door jou, gekozen montagepunt zodat je zelf niet met de banden hoeft te sjouwen."

Bandenmontage

Montage bij Autobandencheck

Autobandencheck.nl beschikt over een landelijk dekkend netwerk montagepunten die de montage van jouw bestelde banden onder je auto verzorgen. Dit betekent dat je de banden niet thuis bezorgd krijgt en je de banden ook niet zelf hoeft te vervoeren naar een garagebedrijf. Eigenlijk hoef je dus alleen maar de gewenste banden te bestellen in onze webshop, een montagepunt te kiezen en naar het montagepunt te rijden, de rest wordt uit handen genomen!

Zoek een montagepunt

autobandencheck banden monteren

Verzekerd van een professionele montage

Om de kwaliteit en service van onze diensten zo goed mogelijk te waarborgen selecteren wij onze montagepunten zelf zorgvuldig. Alle montagepunten voldoen daarom aan de kwaliteitseisen van o.a. klantvriendelijkheid, service en een professionele montage. Al onze montagepunten zijn gecertificeerde garagebedrijven en beschikken over voldoende bruggen voor montage met professionele monteurs.

Onze montagepunten zullen ervoor zorgen dat de banden met de juiste apparatuur op correcte wijze onder je auto worden geplaatst. Hierbij zullen de banden ook worden gebalanceerd. Het balanceren  is met name bij nieuwe banden van groot belang. Als dit balanceren niet of niet zorgvuldig wordt uitgevoerd zullen uw banden heel snel slijten en dat resulteert in een verhoogd brandstofverbruik.

Meer over balanceren

autobandencheck professionele montage inclusief balanceren

Waar worden mijn banden gemonteerd?

De banden die je via autobandencheck.nl bestelt worden gemonteerd door een van onze kwalitatieve montagepunten. Nadat je de gewenste banden hebt gekozen kun je op basis van postcode een montagepunt bij je in de buurt zoeken en selecteren. Om je zo goed mogelijk te kunnen ontzorgen vind je op ongeveer een straal van 20 kilometer altijd wel een montagepunt. Uiteraard kun je ook alvorens je de banden besteld onze montagepunten raadplegen om te zien welke montagepunten zich in jouw regio bevinden.
  

 

autobandencheck montagepunten

Montagepunten in Drenthe
Montagepunten in Flevoland
Montagepunten in Friesland
Montagepunten in Gelderland
Montagepunten in Groningen
Montagepunten in Limburg
Montagepunten in Nood-Brabant
Montagepunten in Noord-Holland
Montagepunten in Overijssel
Montagepunten in Utrecht
Montagepunten in Zeeland
Montagepunten in Zuid-Holland

Wat kost het monteren
van de banden onder mijn auto?

De kosten voor het monteren van de banden zijn bij ieder montagepunt gelijk. Autobandencheck.nl hanteert een montagebedrag van € 15,- incl. BTW per band. Echter voor Runflat banden wordt een bedrag van € 25,- incl. BTW per band gehanteerd omdat hier meer werk en expertise voor nodig is.

Achteraf betalen

Wanneer je bij ons banden besteld dan hoef je het bedrag pas te betalen wanneer de banden daadwwerkelijk onder je auto liggen. Je betaald dus achteraf bij het door jou gekozen montagepunt. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste bandennieuws of nieuws over onze montagepunten? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief!

Montagepunt worden?

Heb je interesse om montagepunt van Autobandencheck te worden? Lees hier meer over de voordelen als montagepunt en sluit je aan bij het grootste bandennetwerk van Nederland!
 
Aanmelden als montagepunt