Bandenmontage

Montage bij Autobandencheck

Autobandencheck.nl beschikt over een landelijk dekkend netwerk montagepunten die de montage van jouw bestelde banden onder je auto verzorgen. Dit betekent dat je de banden niet thuis bezorgd krijgt en je de banden ook niet zelf hoeft te vervoeren naar een garagebedrijf. Eigenlijk hoef je dus alleen maar de gewenste banden te bestellen in onze webshop, een montagepunt te kiezen en naar het montagepunt te rijden, de rest wordt uit handen genomen!

Zoek een montagepunt

autobandencheck banden monteren

Verzekerd van een professionele montage

Om de kwaliteit en service van onze diensten zo goed mogelijk te waarborgen selecteren wij onze montagepunten zelf zorgvuldig. Alle montagepunten voldoen daarom aan de kwaliteitseisen van o.a. klantvriendelijkheid, service en een professionele montage. Al onze montagepunten zijn gecertificeerde garagebedrijven en beschikken over voldoende bruggen voor montage met professionele monteurs.

Onze montagepunten zullen ervoor zorgen dat de banden met de juiste apparatuur op correcte wijze onder je auto worden geplaatst. Hierbij zullen de banden ook worden gebalanceerd. Het balanceren  is met name bij nieuwe banden van groot belang. Als dit balanceren niet of niet zorgvuldig wordt uitgevoerd zullen uw banden heel snel slijten en dat resulteert in een verhoogd brandstofverbruik.

Meer over balanceren

autobandencheck professionele montage inclusief balanceren

Waar worden mijn banden gemonteerd?

De banden die je via autobandencheck.nl bestelt worden gemonteerd door een van onze kwalitatieve montagepunten. Nadat je de gewenste banden hebt gekozen kun je op basis van postcode een montagepunt bij je in de buurt zoeken en selecteren. Om je zo goed mogelijk te kunnen ontzorgen vind je op ongeveer een straal van 20 kilometer altijd wel een montagepunt. Uiteraard kun je ook alvorens je de banden besteld onze montagepunten raadplegen om te zien welke montagepunten zich in jouw regio bevinden.
  

 

autobandencheck montagepunten

Montagepunten in Drenthe

Autobandencheck heeft ook in Drenthe aangesloten montagepunten die jouw aangekochte banden met veel zorgvuldigheid onder je auto zullen monteren.

Montagepunten in Drenthe

Montagepunten in Flevoland

Wil je de aangekochte banden graag laten monteren in Flevoland? Geen probleem, onze geselecteerde professionele montagepunten staan voor je klaar.

Montagepunten in Flevoland

Montagepunten in Friesland

Ben je op zoek naar een montagepunt in Friesland voor jouw aangekochte banden? Bekijk dan snel welke montagepunten er bij jouw in de buurt zitten.

Montagepunten in Friesland

Montagepunten in Gelderland

In de provincie Gelderland hebben wij montagepunten die een professionele montage van je aangekochte banden zullen uitvoeren.

Montagepunten in Gelderland

Montagepunten in Groningen

Woon je in de provincie Groningen en wil je graag dicht bij huis je nieuwe banden laten monteren? Gegarandeerd dat Autobandencheck je hierbij van dienst kan zijn.

Montagepunten in Groningen

Montagepunten in Limburg

Met ons landelijk dekkend netwerk van montagepunten ben je altijd verzekerd van een montageadres in de buurt. Wil je dus je banden in Limburg laten monteren dan is er voldoende keus.

Montagepunten in Limburg

Montagepunten in Noord-Brabant

Ben je woonachtig in Noord-Brabant en wil je graag daar je nieuwe aangekochte banden laten monteren? Kijk dan eens bij onze aangesloten montagepunten in Noord-Brabant en je vindt altijd een professional in de buurt!

Montagepunten in Noord-Brabant

Montagepunten in Noord-Holland

Een montageadres nodig in Noord-Holland? Kijk dan eens in ons netwerk van montagepunten. Bij Autobandencheck vind je altijd een professioneel montagepunt in de buurt.

Montagepunten in Noord-Holland

Montagepunten in Overijssel

Ook in de provincie Overijssel kunnen je aangekochte banden worden gemonteerd door een van onze professionele montagepunten.  Bekijk hieronder of er een montagepunt bij je in de buurt is gevestigd.

Montagepunten in Overijssel

Montagepunten in Utrecht

Bij Autobandencheck.nl worden je aangekochte banden professioneel gemonteerd door een van onze aangesloten montagepunten. Bekijk hieronder het overzicht van montagepunten in Utrecht.

Montagepunten in Utrecht

Montagepunten in Zeeland

Ook in Zeeland is Autobandencheck.nl goed vertegenwoordigd door montagepunten. Gegarandeerd altijd een professioneel montagepunt bij je in de buurt!

Montagepunten in Zeeland

Montagepunten in Zuid-Holland

Heb je online banden gekocht en wil je deze laten monteren in Zuid-Holland? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Ons landelijk dekkend netwerk heeft ook montagepunten in Zuid-Holland.

Montagepunten in Zuid-Holland

Wat kost het monteren
van de banden onder mijn auto?

De kosten voor het monteren van de banden zijn bij ieder montagepunt van Autobandencheck gelijk. Wij hanteren een montagebedrag van € 17,50 incl. BTW per band. Echter voor Runflat banden wordt een bedrag van € 27,50 incl. BTW per band gehanteerd omdat hier meer werk en expertise voor nodig is.

Achteraf betalen

Wanneer je bij ons banden besteld dan hoef je het bedrag pas te betalen wanneer de banden daadwwerkelijk onder je auto liggen. Je betaald dus achteraf bij het door jou gekozen montagepunt. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste bandennieuws of nieuws over onze montagepunten? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief!

Montagepunt worden?

Heb je interesse om montagepunt van Autobandencheck te worden? Lees hier meer over de voordelen als montagepunt en sluit je aan bij het grootste bandennetwerk van Nederland!
 
Aanmelden als montagepunt